Wat doet De Groene Aggregaat?

De Groene Aggregaat levert u stroom! De Groene Aggregaat staat 24 uur per dag 7 dagen per week tot uw dienst om u hiervan te voorzien. Tevens is De Groene Aggregaat inzetbaar op iedere gewenste locatie.

Welk vermogen heeft het aggregaat?

Deze is geheel naar wens configureerbaar. Er zijn verschillende modellen mogelijk van 5kVA tot 200kVA. Verder is er een mogelijkheid om te kiezen tussen een 1 fase aggregaat dan wel een 3 fase aggregaat. Kortom voor iedere situatie is er een geschikt model.

Welk vermogen heeft het hybride pakket?

Het hybride pakket in De Groene Aggregaat is geheel naar wens configureerbaar. Ook hier zijn verschillende modellen mogelijk. Het hybride pakket begint met een vermogen vanaf 5kVA en is geheel naar wens uitbreidbaar naar diverse vermogens.

Welk hybride pakket is er verkrijgbaar?

De Groene Aggregaat is met verschillende hybride pakketten verkrijgbaar zoals lood/zuur, gel en lithiumhybridepakketten. Tevens is de grootte geheel naar wens configureerbaar.

Hoe werkt De Groene Aggregaat?

De Groene Aggregaat is de off grid stroomoplossing van de toekomst. De gebruiker haalt de stroombehoefte uit het hybride pakket en de brandstof aggregaat gaat alleen draaien wanneer de spanning in het hybride pakket onder een bepaald minimum terecht komt. Dit geheel gaat helemaal automatisch zonder tussenkomst van de mens. Het geheel is optimaal op elkaar afgestemd zodat het maximale rendement wordt behaald.

Wat zijn de voordelen van De Groene Aggregaat?

De voordelen door het inzetten van De Groene Aggregaat t.o.v. een conventionele aggregaat zijn legio. Enkele voordelen zijn minder brandstof verbruik (besparingen tot wel 95%), u reduceert uw CO2 uitstoot, u klimt op uw prestatieladder, geluidsarm, eenvoudig te vervoeren, alles ingebouwd in één container etc etc.

Gemakkelijk in gebruik?

Met één druk op de knop is het systeem actief – Met één druk op de knop worden de armen uitgeklapt – Ingebouwde mast voor camera of werkverlichting binnen 2 minuten actief – Systeem kan geplaatst worden door chauffeur of niet technisch persoon – Als ingeklapte transportstand heeft De Groene Aggregaat geen uitstekende delen, dus gemakkelijk te vervoeren! – Continue direct online uitlezen via uw eigen inloggegevens – De Groene Aggregaat beschikt over 24/7 service verlening en storingsdienst – Standaard voorzien van duidelijke en simpele bediening en tevens voorzien van timer functie waardoor de brandstof aggregaat s ’nachts niet draait – Standaard voorzien van brandstofindicator zodat inzichtelijk is wanneer de tank bijgevuld dient te worden.

De werking van De Groene Aggregaat

Introductie van de Groene Aggregaat 2017

De Groene Aggregaat met camera bewaking!

Verkoop en Verhuur mogelijkheden

Zowel voor koop, Huur en lease zijn er diverse mogelijkheden bel ons dan gaan we graag in gesprek met u over de verschillende manieren.