Off-grid systeem – De Groene Batterij

De Groene Batterij is een off-grid systeem en bestaat, in tegenstelling tot De Groene Aggregaat, alleen uit een hybride pakket en wordt separaat tussen de reguliere aggregaat en het eindverbruik geplaatst. De Groene Batterij start de reguliere aggregaat wanneer het vermogen in het hybride pakket niet toereikend is aan de vraag. Wanneer het hybride pakket voldoende is opgeladen neemt zij het leveren van stroom over en wordt de aggregaat uitgezet.

Hierdoor hoeft een aggregaat bijvoorbeeld niet de hele dag stationair of half gas te lopen zonder dat er gebruik gemaakt wordt van de op dat moment opgewekte stroom.

Uit onderzoek is gebleken dat ook door het gebruik van De Groene Batterij ruim aan brandstof en C0² uitstoot bespaart wordt. Tevens is De Groene Batterij geheel geluidloos en dus uitermate geschikt voor de toepassing bij bouwlocaties, voor de agrarische sector en/of voor tijdelijke locaties.

De Groene Batterij operationeel

Verkoop en Verhuur mogelijkheden

Zowel voor koop, Huur en lease zijn er diverse mogelijkheden bel ons dan gaan we graag in gesprek met u over de verschillende manieren.