Meest gestelde vragen

Vervang uw bestaande generator voor een stroom voorziening van de toekomst of maak uw bestaande generator hybride en werk mee aan Co2 reductie en brandstofbesparing met De Groene Aggregaat, De Groene Batterij of The Green Generators(internationaal). De meest gestelde vragen van onze gebruikers ziet u hieronder:

Wat maakt het systeem uniek?

 1. Brandstofbesparing tot 95%
 2. Mobiel (uniek roterende arm met zonnepanelen, alles in een zeecontainer)
 3. Hufterproof (alles in een zeecontainer)

Hoe werkt het systeem?

 1. Stroom wordt altijd eerst vanuit de batterijen geleverd.
 2. Bij aanwezigheid van optionele zonnepanelen wordt het hybridepakket opgeladen. Daar door zal er nog meer brandstofbesparing gerealiseerd worden.
 3. Wanneer het percentage van het hybridepakket te laag is om aan de vraag te voldoen en/of wanneer de vraag van de gebruiker groter is dan de capaciteit van het hybridepakket dan schakelt automatisch de brandstof aggregaat in.
 4. Wanneer de brandstof aggregaat draait om stroom te leveren aan de gebruiker, wordt tegelijker tijd het hybridepakket opgeladen.
 5. De samenwerking tussen het hybridepakket en de brandstof aggregaat kan tot 95% aan brandstofbesparing opleveren.

In welke situatie bespaar ik het meest?

  1. Op het moment dat De Groene Aggregaat op het hybridepakket draait bespaart u het meest. Deze besparing kan oplopen tot maar liefst 95%.

Wat zijn de beschikbare vermogens?

  1. Vanaf 5kVA t/m 200 kVA.
  2. Piekvermogens die boven het hybride omvormervermogen liggen worden opgevangen door onze brandstofgenerator. Zodra de piekvermogens verdwijnen wordt direct overgeschakeld naar het hybride pakket.

Wat zijn de opties?

  1. Eigen brandstof aggregaat integreren in het systeem.
  2. Wel of geen zonnepanelen met roterende arm.
  3. Mobiele camera/licht/wifi mast toevoegen aan de container.

Verkoop en Verhuur mogelijkheden

Zowel voor koop, Huur en lease zijn er diverse mogelijkheden bel ons dan gaan we graag in gesprek met u over de verschillende manieren.