Introductie gratis verhuur De Groene Aggregaat

Met gepaste trots presenteren wij GRATIS HUUR van De Groene Aggregaat!
De Groene Aggregaat wordt geheel gebruiksklaar geleverd en u kunt direct aan de slag.

Gratis?
Ja, u betaalt geen huur en geen verzendkosten (verzending binnen Nederland)!

Duurzaam?
Ja, vanaf dag 1 bent u direct duurzaam bezig. Gerenommeerde bedrijven behalen door inzet van De Groene Aggregaat, in de praktijk besparingen van 50% tot 95%.

Welke modellen zijn er beschikbaar?
De Groene Aggregaat is verkrijgbaar in verschillende modellen. De beschikbaarheid verandert met de dag. Neem contact met ons op voor de beschikbare modellen op het moment.

Besparingen:
De besparingen die u realiseert d.m.v. De Groene Aggregaat i.p.v. een conventionele aggregaat worden inzichtelijk gemaakt door middel van besparingskaarten. Elke week ontvangt u van ons een besparingskaart waarop u direct kunt zien of en hoeveel De Groene Aggregaat in een bepaalde periode aan brandstof en CO2 uitstoot heeft bespaard.

Vergoeding!
Wij zijn voor de volle 100% overtuigd van de kwaliteiten van De Groene Aggregaat. Graag overtuigen wij u hier ook van door middel van de praktijk. De vergoeding die wij vragen is een percentage van de besparing die u behaalt door het inzetten van De Groene Aggregaat t.o.v. een conventionele aggregaat. Op deze manier kunt u in de praktijk ervaring opdoen met De Groene Aggregaat en ervaren welke voordelen De Groene Aggregaat voor uw organisatie biedt.

 Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.