Nieuwe website De Groene Aggregaat

De lancering van onze nieuwe website is een feit. Een grondige verbouwing was hard nodig: de site moest beter, moderner en tevens mobiel toegankelijk. Daarnaast neemt social media een steeds belangrijkere rol. Naast dat wij een nieuwe website hebben gelanceerd hebben wij onze productie ook enorm opgeschroefd.

Brandstof besparen met De Groene Aggregaat

De Groene Aggregaat is bezig met serieproductie. Na uitgebreide testen met verschillende configuraties worden nu 44kVA, 66kVA en 83kVA modellen geproduceerd. Tevens zijn wij druk in de weer met TUV voor de productcertificering van De Groene Aggregaat. Dit verloopt bijzonder positief en wordt naar verwachting in 2017 afgerond.

Alle modellen die nu geproduceerd worden zijn voorzien van een lithium hybride pakket. Hierdoor worden de voordelen voor u als klant alleen maar groter!

Investeren in De Groene Aggregaat is een logische keuze. Het blijft niet bij brandstof besparing alleen. Zo is reductie CO² uitstoot enorm en geluidsoverlast neemt enorm af. Maar wat denkt u van de eliminatie extra uren van het aftanken, de aanzienlijk lagere kosten van onderhoud en slijtage van het aggregaat.

Kortom stap ook op de trein van De Groene Aggregaat!