WINDPARK DRONTEN PRIMEUR MET EIGEN HYBRIDE AGGREGAAT

Realisatie zes betonfundaties t.b.v. Windpark EWI

   Gepubliceerd op 

Weer een stap verder in de reductie van CO2 door de aanschaf van een hybride aggregaat! In Dronten zijn we bezig met de aanleg van zes kraan opstelplaatsen voor het plaatsen van nieuwe windturbines. Daar hebben ze de primeur met de inzet van onze eerste eigen groene aggregaat.

De hybride aggregaat wordt ingezet als stroomvoorziening voor onze hoofdketen, cameramasten en de bouwplaats van de eerste windmolenfundatie. De aggregaat is een combinatie van een aggregaat, zonnepanelen en een hybride pakket die ervoor zorgt dat energie in de aggregaat opgeslagen wordt, zodat op ieder moment de projectlocatie van energie voorzien kan worden.

Ten opzichte van een normale aggregaat reduceren wij hiermee 3425 kg CO2 uitstoot per week!

De Groene Aggregaat sluit aan bij Verhurend Nederland

Onlangs heeft Verhurend Nederland de Groene Aggregaat kunnen verwelkomen als nieuw lid.

De mobiele hybride aggregaten, die De Groene Aggregaat in Zuidoostbeemster produceert, zijn dankzij het gebruik van hybride technologie duurzamer, zuiniger, stiller en schoner.

De Groene Aggregaat verkoopt en verhuurt de mobiele hybride aggregaten.

Zowel huur (wederverhuur) als koop valt snel rond te rekenen voor bedrijven in de bouw, infra en wederverhuur, zeker in combinatie met de positieve impact op de CO2-Prestatieladder. Dankzij “De Groene Aggregaat” is straks de bouwplaats weer een stuk efficiënter schoner en duurzamer.

Fikse besparing
Voor grotere bedrijven in de bouw, infra en Rental companies, valt volgens Johan de Leeuw  koop rond te rekenen:
Uitgaande van € 20.000 aan rente en aflossing per jaar en een afschrijvingsperiode van vijf jaar, is koop van De Groene Aggregaat per jaar ruim € 40.000 goedkoper dan de aanschaf van een conventionele aggregaat. De besparing van € 40.000 is het gevolg van aanzienlijke lagere dieselkosten, die uiteraard direct gepaard gaat met een groot milieuvoordeel in de vorm van een substantiële verlaging van de CO2-uitstoot (de CO2-Prestatieladder).

Of koop of huur voor U voordeliger is hangt af van de looptijd van het project.
Bij koop heeft U het voordeel dat de hybride aggregaat geschikt kan worden gemaakt voor biodiesel, lpg, wat uiteraard de gunstige invloed op de CO2-Prestatieladder nog versterkt.
Bovendien kunnen we bij koop aggregaten leveren met hogere vermogens, tot wel 500 KVA. Net als bij conventionele aggregaten, varieert de capaciteit in ons huursegment van 10 tot 100 KVA.”

 

Inruildeals
Wilt u ook duurzamer en verantwoorder gaan ondernemen?

De Groene Aggregaat start vanaf 10 mei de inruildeals, daarbij kunt U uw conventionele aggregaat inruilen en ontvang korting op een Hybride Aggregaat.

Bel 0299-41 66 41 en vraag/informeer wat uw diesel aggregaat nog waard is aan één van onze medewerkers.